Julförsäljningen

Julförsäljningen inbringar viktiga pengar till kåren, så att vi kan fortsätta bedriva bra scouting. Försäljningen stödjer scoutkåren för att bedriva en god verksamhet för barn och ungdomar. Vi växer termin för termin och är ca 150 medlemmar idag. Vi ser fram emot era beställningar och önskar er en god decembermånad med olika härliga dofter och med ljus som kan värma dit hem.

Det finns också ett belöningssystem för er scouter som försäljare. Alla scouter som säljer minst fem produkter, får en present. De som säljer över 1 500 kr får en biobiljett. Vinsten delas ut i samband med utlämning av varorna.

Till säljaren: Ta upp beställningar och skriv in dessa på blanketten i slutet av häftet. Ta upp betalningen nu eller när du levererar varorna.

Sista beställningsdagen är den torsdag 21 november.  Beställer gör ni på hemsidan, julförsäljning. Gå till Försäljningar, sen julförsäljning så finner ni ett beställningsformulär att fylla i.

Lördagen den 30 november, mellan kl 10 och 12 hämtas de beställda varorna, utom korven, på scoutlokalen. Betalning sker i samband med utdelningen, gärna med Swish, annars kontant.

Torsdagen den 12 december, kl 18 till 20 kommer korven att delas ut på scoutlokalen.

Har ni frågor? Kontakta Ann-Sofie, Kicki, Per-Olof, Mia, Patrik eller Helle.

Kårläger

Kårläger 18:e-20:e oktoberDenna helg kommer hela Påarp Scoutkår åka på gemensamt läger för att fira vår 75-års dag. Detta kommer vi göra i Landskrona scoutstuga i Saxtorpsskogen utanför Häljarp.
Upptäckare, Äventyrare, Utmanare samlas på lokalen 18:00 på fredagen för gemensam avfärd till stugan.
Bäverscouter och Spårarscouter samlas på lokalen kl. 9:30 på lördagen för gemensam avfärd till stugan.
På söndagen kl. 12:00 har vi gemensam avslutning vid stugan.
Anmälan görs på hemsidan www.paarpscoutkar.se under ”Kommande arrangemang”
Priset för helgen är 400:- (Bäver/Spårarscouter 300:-) vilket betalas via Swish till kårens nummer 123-219 97 84 eller till kårens bankgiro 839-5220.
VIKTIGT!!! Märk betalningen med ”Kårläger, Scoutens namn och avdelning”.
Exempel ”Kårläger Anna Andersson, Upptäckare”

Sista dagen för anmälan är den 6:e oktober.
Mer information och utrustningslistor kommer att mailas ut veckan innan lägret till den e-post ni anger nedan.

Tänk på att telefonnummer ni anger skall vi kunna nå er på under hela lägret. Ibland kan vi behöva ringa ganska sent så ha gärna ljudet på denna helg.

Om ni har frågor så prata först med era avdelningsledare eller så kan ni ringa vår kårordförande Bo-Göran Hertlid på telefon 0704-23 33 51.

Välkomna önskar Påarps scoutkår