Julförsäljningen

dancing_santa_claus_photosculpture-p153423160204090512qif5_400

Nu drar vi igång julförsäljningen.

Julförsäljningen inbringar viktiga pengar till kåren, så att vi kan fortsätta bedriva bra scouting. Försäljningen stödjer scoutkåren för att bedriva en god verksamhet för barn och ungdomar. Vi växer termin för termin och är ca 150 medlemmar idag. Vi ser fram emot era beställningar och önskar er en god decembermånad med olika härliga dofter och med ljus som kan värma dit hem.

Det finns också ett belöningssystem för er scouter som försäljare. Alla scouter som säljer minst fem produkter, får en present. De som säljer över 1 500 kr får en biobiljett. Vinsten delas ut i samband med utlämning av varorna.

Till säljaren: Ta upp beställningar och skriv in dessa på blanketten i slutet av häftet. Ta upp betalningen nu eller när du levererar varorna.

Sista beställningsdagen är den torsdag 21 november.  Beställer gör ni här nedan.Lördagen den 30 november, mellan kl 10 och 12 hämtas de beställda varorna, utom korven, på scoutlokalen. Betalning sker i samband med utdelningen, gärna med Swish, annars kontant.

Torsdagen den 12 december, kl 18 till 20 kommer korven att delas ut på scoutlokalen.

Beställningssida (kommer inom kort)

Julförsäljning-2019

Har ni frågor? Kontakta Ann-Sofie, Kicki, Per-Olof, Mia, Patrik eller Helle.