Julförsäljningen

dancing_santa_claus_photosculpture-p153423160204090512qif5_400

Julförsäljningen inbringar viktiga slantar till kåren, så att vi kan fortsätta bedriva bra scouting. Försäljningen stödjer scoutkåren för att bedriva en god verksamhet för barn och ungdomar. Vi växer termin för termin och är ca 150 medlemmar idag. Vi ser fram emot era beställningar och önskar er en god decembermånad med olika härliga dofter och med ljus som kan värma dit hem.

För scoutens information: Det finns ett belöningssystem för er scouter som försäljare. Alla scouter som säljer minst tre produkter får en present. De som säljer över 1000kr får ett presentkort från XXL sport. Vinsten delas ut i samband med utlämningen av varorna.

När ni sålt klart, går ni in på kårens hemsida och registrerar allt ni sålt. Viktigt att ni fyller i formuläret rätt. Inga kompletteringar kan göras i efterhand pga vår beställning som skall göras mot leverantören. Att skriva in i formuläret hittar ni på www.paarpscoutkar.se under fliken försäljningar. Är tillgängligt fr.o.m den 22 oktober att skriva in sin beställning på formuläret.

Inlämningen på det ni sålt skall vara inne senast den 11 november kl 19:00. Viktigt att det är klart detta datum. Tid och datum för utdelningen av varorna är den 1 december mellan kl 10.00-12.00. Betalningen av varorna sker vid avhämtningen av varorna. Kontant, kort eller Swish, annars kan ni inte hämta ut varorna.

Har ni några frågor? Kontakta avdelningsledarna eller Angelica 0705-500688

Vilka Produkterna vi säljer kommer inom kort.