Från oss alla till er alla!

Nu är julen här igen!

Hösten 2018 har varit en spännande termin med många förändringar och nya upplevelser. På vissa avdelningar har vi nya ledarteam och några avdelningar har bytt dag. Roligast av allt är när vi välkomnat nya scouter och när vi ser att välbekanta ansikten fortsätter komma på mötena. Alla avdelningarna har varit ute på spännande läger och arrangemang. Både på hemmaplan och på nya jaktmarker. I ur och skur ser vi glada scouter och ledare som alltid gör sitt bästa oavsett vad de möter. Vi har fått en ny styrelse, vissa med lång scoutbakgrund andra med lång styrelsebakgrund och andra vågade anta en ny utmaning. Vi har fått nya poster och funktionärer. Vi hälsar er alla välkomna och ser fram emot att bli ett sammansvetsat gäng.

Men även om det har varit många förändringar så kan man vara säker på att julen kommer tillslut och terminen lider mot sitt slut. Vi vill tacka alla ledare, assistenter och funktionärer som har gjort ett fantastiskt. Ni gör detta möjligt. Vi vill också tacka alla underbara scouter. Det är ni som gör att vi vill och kan fortsätta. Ett extra tack till alla scoutföräldrar som stöttar och ställer upp!

God jul och gott nytt år!

 

Tomtetjänst

Hyr en jultomte

Stöd Påarps scoutungdomar! Hyr en jultomte!.
På julafton kommer en scout, utklädd till jultomten, hem till er. Kostnad 500 kr.

Scoutkåren samlar in pengar för att kunna resa till World Scout Jamboree i USA sommaren 2019. Alla pengar vi får in på detta går oavkortat till resan.

OBS! Endast inom Påarps by.

Boka här